branding

Sta eens stil bij hoe razendsnel mensen een eerste indruk van je vormen wanneer ze je voor het eerst ontmoeten. En bedenk nu dat je potentiële klanten of opdrachtgevers binnen een fractie van een seconde beslissen of die indruk positief of negatief is.

Dit is het moment om jezelf of je bedrijf letterlijk in de schijnwerpers te zetten. Personal branding, zoals het vaak genoemd wordt, biedt de mogelijkheid om klanten een kijkje te geven in wie je écht bent, waar jouw bedrijf voor staat en waar je passie ligt. Door je persoonlijkheid te tonen, creëer je niet alleen authenticiteit, maar ook vertrouwdheid.

Foto’s spelen hierbij een onmisbare rol. Ik ben er om je te helpen een uitgebreide reeks portretten, gedetailleerde opnames, sfeervolle beelden en actieshots te maken. Deze visuele content geeft jouw website, LinkedIn en Instagram een professionele en consistente uitstraling, met een vleugje persoonlijkheid. Begin je elke dag met een cappuccino in je favoriete koffiebar? Of staat jouw bedrijf bekend om zijn dynamische sfeer? Deze unieke momenten worden vastgelegd.

branding is the art of any business

Pakketten & Tarieven

Branding

  • 1 – 1,5 uur shoot
  • 20 bewerkte digitale foto’s in HR
  • Intake gesprek
  • Gepersonaliseerd moodboard
  • Foto’s kiezen in online galerij
  • Bijbestellen mogelijk

€ 250,-

Op zoek naar een ander pakket? Laat het me weten en ik stel graag een op maat gemaakt pakket voor je samen.

Houd er rekening mee dat de prijzen exclusief BTW zijn. Extra foto’s kunnen worden bijbesteld voor €12,50 per stuk. Voor locaties buiten een straal van 15 kilometer reken ik reiskosten van €0,45 per kilometer. Prijzen zijn exclusief eventueel huur van locaties, etc.

Werkwijze

Je wilt graag een shoot boeken en hoe nu verder? hieronder lees je de werkwijze.

Shoot plannen

Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op. We bespreken je wensen en plannen de fotoshoot.

Intake & Moodboard

Tijdens een telefonisch gesprek bespreken we je wensen. Je krijgt voorbeelden te zien imiddels een online moodboard waar je zelf ideeën aan kan toevoegen

Let's shoot

Het is tijd voor een ontspannen en gezellige fotoshoot.

Foto bewerking

Na de shoot bewerk ik de foto's en kun je een selectie maken in de online galerij.

Oplevering

Nadat je je keuzes hebt gemaakt via de online galerij, ontvang je de definitieve foto's binnen 1 week.

Goed om te weten

Ik gebruik de gemaakte foto’s graag als portfolio materiaal voor mijn sociale media en/of website. Heb je hier bezwaar tegen? Geen probleem, laat het me weten.

Ben je geïnteresseerd in een branding shoot, wil je meer informatie of heb je vragen? Aarzel niet en stuur me een berichtje. Laten we samen je persoonlijke merk vastleggen met beelden die spreken!