Mijn aanpak

Een fotoshoot is een mooie gelegenheid om speciale momenten vast te leggen, om tijd even stil te zetten en herinneringen te creëren die generaties lang meegaan. Een tastbare herinnering voor jezelf, maar ook voor de generaties daarna. Als gezinsfotograaf en trouwfotograaf maak ik warme en pure foto’s. Herinneringen van het leven voor het leven!

Mijn stijl van fotografie is gebaseerd op echtheid en spontaniteit. Tijdens de fotoshoot leg ik jou vast op een ongedwongen, pure en spontane manier. Geen geforceerde poses, maar een ontspannen sfeer waarin je je op je gemak voelt. Samen lopen we door mooie plekken in de natuur en onderweg maken we foto’s. Ondertussen geef ik je tips hoe je het beste en ontspannen voor de camera kunt staan, want de mooiste foto’s ontstaan wanneer je je op je gemak voelt.

We creëren een diverse reeks beelden, of het nu om jou alleen gaat, met je partner, grootouders of met je dierbare kinderen. Je kunt verschillende outfits dragen om de perfecte look te creëren, of wellicht wil je jouw prachtige zwangere buik met trots tonen.

Wanneer we buiten fotograferen, geef ik de voorkeur aan zacht en warm licht – het soort licht dat vroeg in de ochtend of laat in de middag aanwezig is. Is dat niet haalbaar? Dan zoeken we samen naar een geschikt alternatief.

Mogelijkheden

Kies uit diverse mogelijkheden voor jouw fotosessie:

Zwangerschap

kledingadvies

Kleding speelt een cruciale rol in de uitstraling van je fotoshoot. Naast standaard kledingtips die je bij de boeking ontvangt, heb ik een Cliënt Closet met jurken en accessoires waaruit je gratis kunt kiezen. Tijdens de shoot kun je van outfit wisselen voor variatie. Mijn jurken zijn geschikt voor zowel zwangere als niet-zwangere dames, en passen bij maten van S tot L.

Goed om te weten

Ik vind het geweldig om de foto’s die we maken te gebruiken voor mijn portfolio op sociale media en/of mijn website. Als je liever hebt dat dit niet gebeurt, laat het me dan weten, want jouw wensen staan voorop.

Heb je interesse in een fotoshoot, wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje.