Frequently Asked Questions

Hoe kan ik een shoot boeken?

Je kunt het contactformulier op de website invullen of mij een appje of DM via Instagram sturen. We zullen dan een datum plannen voor de shoot en deze bevestig ik per mail

Ik heb geboekt, maar ik kan niet. Wat nu?

Dat is jammer. We zullen samen kijken of we een andere datum kunnen vinden.

Ik weet niet hoe ik op de foto moet staan, heb je tips?

Geen zorgen. Ik snap dat het onwennig kan zijn om voor de camera te staan, maar ik geef je tips en aanwijzingen en zorg ervoor dat je prachtig op de foto komt te staan!

De shoot is geweest en dan?

Na de shoot ga ik aan de slag met het bewerken van de foto’s. Dit neemt veel tijd in beslag, maar ik probeer zo snel mogelijk de online galerij gereed te hebben. Je ontvangt van mij een link met daarin de preview van de foto’s. De foto’s die je wilt ontvangen, kun je markeren als favoriet. Daarna je ontvang je van mij de hoge resolutie beelden.

Wat als het slecht weer is?

In veel gevallen kan een shoot op een buitenlocatie gewoon doorgaan, maar mocht het echt heel hard regenen of slecht weer zijn dan wordt de shoot verzet. We plannen dan samen z.s.m. een nieuwe datum in.

Wat voor soort foto's maak je?

Mijn stijl qua fotografie is warm en puur. Ik leg je vast zoals je bent en op een speelse en ontspannen manier. Een fotoshoot betekend bij mij betekend een mix van poseren en speelse foto’s. Tijdens de shoot geef ik aan hoe je het beste kunt gaan staan, maar middels spelletjes en vragen zorg ik ervoor dat de echte emoties en ongedwongen momenten worden vastgelegd.