Zakelijk

Heb je ooit stilgestaan hoe snel mensen een indruk vormen wanneer ze voor het eerst met jou of je bedrijf in aanraking komen? Het blijkt dat die eerste indruk vaak binnen een fractie van een seconde wordt gemaakt. Dat betekent dat de visuele representatie van jezelf en je bedrijf van cruciaal belang is.

Welkom in de wereld van bedrijfsfotografie, waar je de kans krijgt om jezelf of je onderneming op unieke wijze op de kaart te zetten, oftewel branding. Door dit te doen, geef je jouw potentiële klanten en partners de mogelijkheid om een glimp op te vangen van wie je werkelijk bent, waar je bedrijf voor staat en waar je passie ligt. Het tonen van je persoonlijkheid maakt je niet alleen echter, maar ook meer vertrouwd.

Wat kan ik voor je betekenen?

Hieronder vind je een overzicht van de diverse mogelijkheden die ik bied om jouw zakelijke verhaal tot leven te brengen:

chairs, empty, office-2181916.jpg
Bedrijfsreportage
Personal Branding

goed om te weten

Het is goed om te weten dat ik de gemaakte foto’s gebruik als portfolio materiaal voor mijn eigen sociale media en/of website. Uiteraard begrijp ik het als je dit liever niet wilt. Laat het me gerust weten.

Heb je interesse in een zakelijke fotoshoot, wil je meer informatie of heb je specifieke vragen? Stuur me een berichtje en laten we samen de mogelijkheden bespreken. Je zakelijke visie verdient de juiste visuele vertaling!