EVENTS

Organiseer je binnenkort een bruisend bedrijfsevenement, een feestelijke jubileumviering, een intieme familiereünie of een andere bijzondere gelegenheid? Als eventfotograaf streef ik ernaar om een professionele reportage te maken die jouw evenement van zijn allerbeste kant belicht. Het organiseren van een evenement vergt aanzienlijke inspanningen en toewijding. Daarom wil je zonder twijfel dat de rest van de wereld ook kan zien hoe fantastisch het evenement was. Mijn eventfoto’s dienen verschillende doelen, waaronder het bieden van een terugblik voor de deelnemers en het fungeren als een krachtig marketinginstrument voor jouw bedrijf of toekomstige evenementen.

Ik sta klaar om je te begeleiden bij het creëren van een uitgebreide serie foto’s die de essentie van het evenement vastleggen. Dit biedt je de juiste visuele content om je website, sociale media en promotiemateriaal een professionele en consistente uitstraling te geven. En dit doen we met een vleugje persoonlijkheid. Want ik ga verder dan alleen maar registreren van momenten. Ik leg de unieke momenten vast, of het nu gaat om feestelijke hoogtepunten, interacties tussen deelnemers of de kenmerkende sfeer van het evenement.

Every event has a story, let me capture yours

Pakketten & Tarieven

Event A

  • 3 uur shoot
  • 100 bewerkte digitale foto’s in HR
  • Bijbestellen mogelijk
  • Per uur bij te boeken à €175,-

€ 550,-

Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw evenement? Geen probleem, laat het me weten en ik help je graag om een pakket samen te stellen dat aan al jullie verwachtingen voldoet.

Mijn tarieven zijn exclusief BTW. Extra foto’s kunnen worden bijbesteld voor €12,50 per stuk. Voor locaties buiten een straal van 15 kilometer reken ik reiskosten van €0,45 per kilometer.

Werkwijze

Je wilt graag een shoot boeken en hoe nu verder? hieronder lees je de werkwijze.

Shoot plannen

Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op. We bespreken je wensen en plannen de fotoshoot.

Kennismaking

Tijdens een telefonisch intake gesprek bespreken we de wensen

Let's shoot

Het is tijd voor de shoot

Foto bewerking

Na de shoot bewerk ik de foto's

Oplevering

De definitieve foto's ontvang je binnen 1 week

Goed om te weten

Ik gebruik de gemaakte foto’s graag als portfolio materiaal voor mijn sociale media en/of website. Heb je hier bezwaar tegen? Geen probleem, laat het me weten.

Ben je geïnteresseerd in een event shoot, wil je meer informatie of heb je vragen? Aarzel niet en stuur me een berichtje. Laten we samen je persoonlijke merk vastleggen met beelden die spreken!