Gezin

Dagelijkse to-do lijstjes die eindeloos lijken te groeien, van de ene verplichting naar de andere haasten… Soms lijkt het alsof we verstrikt raken in de drukte van het leven, en weinig tijd overhouden om te genieten van de kostbare momenten met onze dierbaren.

Het is van onschatbaar belang om stil te staan bij de betekenisvolle mijlpalen in ons leven. Ik geloof sterk dat liefde gevierd moet worden, dag in, dag uit. Of het nu gaat om een speciale gebeurtenis of een spontaan moment, een gezinsshoot biedt een prachtige kans om deze liefde vast te leggen. Dit stelt je in staat om over 10 of 20 jaar, wanneer je kinderen volwassen zijn, terug te kijken naar deze unieke periode in jullie gezinsleven.

Ik begrijp maar al te goed dat het lastig kan zijn voor kinderen om stil te zitten voor een foto. Daarom stel ik voor om een speelse en ontspannen fotosessie te organiseren.

Denk aan heerlijk ravotten op de zandvlakte of het bos. Knuffelen en stoeien met mama en papa in bed. Ik zal met mijn camera in de hand achter jullie aanrennen, terwijl ik tegelijkertijd de meest prachtige momenten van jullie vastleg. Dit levert beelden op die de essentie van jullie gezin vangen – de liefde, de lach en het leven zelf.

Cliënt Closet

De juiste kleding is essentieel voor je fotosessie. Naast standaard kledingtips die je bij je boeking ontvangt, bied ik een Cliënt Closet met prachtige jurken en accessoires waar je gratis gebruik van kunt maken. Tijdens de shoot kun je van outfit wisselen voor een gevarieerde look. Bijna alle jurken zijn geschikt voor zowel zwangere als niet-zwangere dames, en passen bij maten van S tot L.

Pakketten & Tarieven

Medium

 • 45 minuten shoot
 • 15 bewerkte digitale foto’s in HR
 • Foto’s kiezen in online galerij
 • Bijbestellen mogelijk
 • Optioneel: foto album

Nu voor € 185,-

Large

 • 60 mintuten shoot
 • 30 bewerkte digitale foto’s in HR
 • Foto’s kiezen in online galerij
 • Bijbestellen mogelijk
 • Optioneel: foto album

Nu voor € 245,-

Het is mogelijk om extra foto’s bij te bestellen voor €12,50 per stuk. Voor locaties buiten een straal van 15 kilometer reken ik reiskosten aan van €0,45 per kilometer. Prijzen zijn inclusief BTW.

FOTOALBUM

Wil je compleet en zonder gedoe nagenieten van de mooie foto’s? Bestel dan een fotoalbum erbij! Alle gekozen foto’s zullen worden verzameld in een mooi en kwaliteit fotoboek en per post worden toegestuurd. Jij hoeft dus niets meer te doen. 

Foto album

 • Kwaliteit foto album
 • Inclusief alle gekozen foto’s
 • Excl. verzendkosten

€ 65,-

Werkwijze

Je wilt graag een shoot boeken en hoe nu verder? hieronder lees je de werkwijze.

Shoot plannen

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld neem ik contact met je op. We bespreken jouw wensen en plannen de shoot

Let's shoot

Het is tijd voor een relaxte en gezellige shoot

Foto bewerking

Na de shoot zal ik de foto's bewerken en kun je een selectie maken in de online galerij

Oplevering

Na nadat je de foto's hebt gekozen via de online galerij ontvang je de definitieve foto's binnen 1 week

Goed om te weten

Ik gebruik graag de gemaakte foto’s als portfolio materiaal voor mijn sociale media en/of website. Als je dit liever niet hebt, laat het me dan weten.

Heb je interesse in een ontspannen fotosessie met je gezin, wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje. Samen maken we van gewone momenten blijvende herinneringen.